Sport -en Beweegcoaching
Testing & Coaching

TESTING & COACHING AANPAK

1. INTAKE


Voor je de test doet, peil ik naar je werk, medische en sportieve voorgeschiedenis. Ik doe dit via een online  applicatie en individueel gesprek.

2. FIETS -OF LOOPTEST, VETMETING


Vervolgens neem ik een vetmeting bij je af met de Futrex Near Infrared Measurement (meting lichaamssamenstelling).


Hierna doe je een submaximale of maximale (lactaat) inspanningstest op loopband of fiets, afhankelijk van jouw profiel: starter, recreatieve sporter of competitie-atleet.

4. SCHEMA OPMAAK & TOELICHTING


Ik geef je - volgens de traingsparameters Frequentie, Intensiteit, Type training en Tijdsduur - een programma op maat, in functie van jouw gezondheids -en/of prestatiedoel.


Ik leg het resultaat van je testen uit, alsook hoe je moet trainen en hoe ik je zal coachen. Je stapt het SportMed TestPoint Vilvoorde buiten met een klaar en helder plan van aanpak en een rugzak vol tips en motivatie.

5. OPVOLGING & COACHING


Je kan kiezen uit verschillende hulpmiddelen (hartslagmeter, coaching gesprekken, coaching software, etc.) voor de trainingsperiode na de testing en coaching afspraak , die ervoor zorgen dat je steeds doelgericht blijft trainen.


Ik ben jouw coach tijdens je hele trainingsperiode.

3. ANALYSE


Ik bepaal je aerobe en anaerobe drempel die je bereikte tijdens je inspanningstest en van daaruit je traingszones (hartslag en vermogen).


Je vetmeting en je inspanningstest worden omgezet in een bodyscore en cardioscore, zodat je weet waar jij staat binnen jouw leeftijdscategorie.

SPORTMED ON TOUR EQUIVALENT